Dit ga je doen als operator vouwmachine

Als operator vouwmachine ben je verantwoordelijk voor onze vouwmachines van Herzog + Heymann, die zijn uitgerust met moderne inspectie-apparatuur voor lijm- en bedrukkingscontrole. Op onze machines maak je bijsluiters en gelijmde booklets. Ook maak je complexe bijsluiterproducten met in-line stansen en breng je sluitzegels aan. Jij zorgt ervoor dat de productielijn goed en stabiel blijft draaien.

Je werkt voornamelijk zelfstandig aan het:

 • het correct in- en uitboeken van orders;
 • instellen van de vouwmachines volgens de productspecificaties op de orderzak;
 • produceren van de orders volgens de planning, waarbij je de voortgang in de gaten houdt en de kwaliteit en kwantiteit controleert;
 • verwerken en sorteren van geproduceerde orders voor verdere bewerking;
 • dagelijks en periodiek technisch onderhouden van onze vouwmachines;
 • oplossen van primaire mechanische en technische storingen met de vouwmachines.

De voordelen van werken bij CCL Label Oss

 • Arbeidsvoorwaarden conform de Grafimedia cao (€2900 - €3500 bruto per maand), inclusief ploegentoeslag, een jaarlijkse eenmalige uitkering, 25 vakantiedagen en pensioenopbouw
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een uitgebreid inwerktraject voordat je zelfstandig aan de slag gaat
 • Fijne werktijden, waarbij je eigenlijk nooit op vrijdagavond of in het weekend werkt
 • Doorgroeimogelijkheden naar uitgebreidere werkzaamheden of een andere afdeling
 • Een gezellig team waarmee je elk jaar leuke dingen doet

Word jij onze nieuwe grafisch afwerker? Laat je gegevens achter en wij gaan graag met je in gesprek!

43

landen

25.000+

medewerkers wereldwijd

200

vestigingen

100+

verschillende orders

Jij als operator vouwmachine

Ervaring met het instellen, bedienen en onderhouden van vouwmachines is handig, maar zeker geen noodzaak. We zoeken iemand met technisch inzicht, die graag wil werken in de grafische industrie en oog voor detail heeft. Met affiniteit met techniek. Je werkt in een 2-ploegendienst en weet van aanpakken.

Aan de slag naast Maico, Annemarijn en Remco?

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Meer ruimte. Meer machines. En meer plezier in het werk.

We groeien behoorlijk uit ons jasje. Reden voor de bouw van een hagelnieuwe fabriek in Oss. Per december krijgen we de sleutel van ons nieuwe pand dat helemaal toekomstbestendig wordt gebouwd. Denk aan zonnepanelen, laadpalen, een warmtepomp, natuurlijke afvoer van regenwater en HR+++ glas. Onze machines breiden we uit met de nieuwste technieken en het werkklimaat is optimaal door de luchtbehandelingsinstallatie. Zo werk je altijd in een prettige en veilige omgeving. 

Over ons

CCL is het grootste labelbedrijf ter wereld en levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor de markten Home & Personal Care, Premium Food & Beverage, Healthcare & Specialty, Automotive & Durables en Consumer. We zijn in ruim 40 landen actief, met zo’n 25.000 medewerkers die werkzaam zijn in zo’n 200 vestigingen. Onze producten zijn essentieel voor verpakking en transport van medicijnen en medische hulpmiddelen. En daar hebben we jou bij nodig.

Aan de slag?

1
Meer informatie of solliciteren

Laat je gegevens achter via deze pagina. Heb je dit gedaan, super! Jolanda neemt dezelfde week nog contact met je op om meer over de vacature te vertellen. Mocht je enthousiast zijn of langs willen komen dan kun je samen met Jolanda een afspraak plannen.

2
Kennismaken

Kennismaken bij CCL Label Oss is een ervaring apart. Als eerste drinken we een kopje koffie of thee. We gaan tijdens het kennismaken ook de functie en jouw wensen bespreken. Wij gaan kijken we of we een goede match voor elkaar zijn.

3
Tekenen en starten!

Zijn we beiden enthousiast? Dan sturen we je de arbeidsvoorwaarden, die je rustig thuis kunt doornemen. Nu weten we het zeker, jij bent onze nieuwe collega!

Informatie

Jolanda HR

Heb je nog vragen over de vacature en/of de sollicitatieprocedure? Ik beantwoord ze met alle plezier!

Stuur Jolanda een email Bel Jolanda

Contact

CCL Label Oss
Ijsselstraat 15
5347 KG Oss