De Vacature Song

Volg je ons al een tijdje en heb je lang moeten wachten op de vacature song? Eindelijk is het zover! Pas wel op met het luisteren van de song, want net zoals het refrein is werken bij InteraktContour zo aansprekend dat het idee ervan de komende dagen niet meer uit je hoofd gaat.

Bij InteraktContour kijken we graag naar wat wel kan. In plaats van een standaard vacaturetekst dachten wij dat een catchy vacaturesong de juiste impressie en energie over zou brengen. Want InteraktContour is een vrolijke, positieve en creatieve organisatie waar we graag meedenken met onze medewerkers en toekomstige medewerkers. Ben jij op zoek naar een werkgever die graag kijkt naar jouw persoonlijke situatie?

Dan is werken bij InteraktContour echt iets voor jou!

 • Met plezier werken met je hoofd, hart en handen
 • Flexibele uren overdag, ’s nachts en in het weekend
 • Direct een vast contract (eenheid zorg- en wonen)
 • Specifieke scholing en online trainingen

 

Woonbegeleider NAH

Wij zoeken woonbegeleiders voor verschillende woonlocaties in onder andere Amersfoort en Almere.

Werken voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel is uniek. Dagelijks kun jij voor iemand het verschil maken. Wil je een duurzame band met onze cliënten opbouwen? Creëer samen met ons een fijne plek om te wonen.


 

Benieuwd naar wat InteraktContour voor jou zou betekenen?

Meteen solliciteren kan een hele drempel zijn, dat snappen wij. Liever gaan we vrijblijvend eens het gesprek aan om te kijken of InteraktContour past bij jou als persoon en jouw situatie. Gelijk eens een dagje meelopen, ook dat kan.

Wanneer je in het formulier je naam en nummer achter laat bellen wij je op om eens kennis te maken. Belangrijk: je hebt het diploma (òf zit in je 3e jaar van je opleiding) Verzorgende IG 3, mbo 4 MMZ of Verpleegkunde. 

 

Dit is werken bij InteraktContour

 • Met plezier werken met je hoofd, hart en handen
 • Flexibele uren overdag, ’s nachts en in het weekend
 • Direct een vast contract 
 • Specifieke scholing en online trainingen

Er is altijd iets mogelijk

Hersenletsel heb je nooit alleen: het verandert ook het leven van naasten. Toch is er altijd iets mogelijk en juist daar richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Als woonbegeleider zorg je ervoor dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen op een van onze woonlocaties met 24-uurszorg. Dit doe je volgens een zorgplan. Je ondersteunt bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, waaronder lichamelijke verzorging en voorkomende verpleegkundige handelingen. 
 

Onze woonlocaties zijn van alle gemakken voorzien en hebben elk hun eigen charme. 

 

Je bent meer dan een luisterend oor: je helpt cliënten echt met het behalen van hun doelen. Soms lijken die doelen klein, maar zijn ze wel degelijk groot voor onze cliënten. Jij stimuleert hen om zichzelf verder te ontwikkelen. Samen vergroot je hun mogelijkheden. Dit doe je niet alleen: op elke woonlocatie werk je samen met senior woonbegeleiders, een kok, huishoudelijk medewerkers, vrijwilligers, een gedragskundige en een teamleider. Ook heb je een diversiteit aan e-health hulpmiddelen tot je beschikking. Van speciale bedden en geavanceerde tilhulpmiddelen tot zorgrobots. 

Bij deze mensen scoor je door er voor ze te zijn

Elke dag ontmoet je mensen die iets hebben meegemaakt wat iedereen kan overkomen. Daarom zoeken we mensen die aandacht hebben voor onze cliënten en oprecht luisteren. Woonbegeleiders die creatief kijken naar zorg en inspelen op de behoefte aan vertrouwen en interactie. Geen 2 mensen met NAH zijn hetzelfde. Het is daarom belangrijk dat je kennis hebt van hersenletsel en het complexe gedrag dat cliënten daardoor kunnen vertonen. En – nog belangrijker – hoe je hiermee omgaat. 

En verder?

 • Een diploma Verzorgende IG of een mbo niveau 4 diploma in MMZ, SPW of Verpleegkunde
 • Werkervaring in het verlenen van ADL-zorg
 • Verklaring Omtrent het Gedrag (aanvraagprocedure verloopt via ons)
   

Onze woonlocaties

Beluister hier ons aanbod

 

Om in energieke sferen te blijven, hebben wij de arbeidsvoorwaarden natuurlijk voor je gezongen. Beluister onze voorwaarden hiernaast. Toch liever lezen? Bij InteraktContour bieden wij jou: 

 • Direct een vast contract voor een vast aantal uur per week
 • Salaris conform de cao Gehandicaptenzorg FWG 35 of 40 afhankelijk van je ervaringsjaren en opleiding
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% (dertiende maand)
 • Op onze kosten een vervolgopleiding volgen tot hbo Verpleegkundige of Social Work
 • Gratis personal coaching, een fietsplan en korting op je fitnessabonnement

In de zorg vergeten we vaak onszelf.

Daarom krijg je bij ons volop ruimte om je vak uit te oefenen, hierin te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Dit doen we met behulp van specifiek onderwijs en training, waaronder onze eigen training ‘BrainBasics’, waarin je alles leert over de oorzaken en gevolgen van NAH en over de verschillende methodieken waarmee we werken. Ook bieden we trainingen over agressie en weerbaarheid, huiselijk geweld, fysieke belasting, BHV en nog veel meer. Effectiever werken of jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen? Met meer dan 100 online trainingen begeleiden we je continu.

 

3.000

CLIËNTEN

1500

MEDEWERKERS EN STAKEHOLDERS

2004

OPGERICHT

2017

GECERTIFICEERD VOOR BEGELEIDING, DAGBESTEDING EN BEHANDELING

InteraktContour

We zijn er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Met meer dan 1500 medewerkers ondersteunen we ruim 3200 cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg. Op een van onze woonlocaties of gewoon thuis.

We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen COVID-19.

Aan de slag?

1
Meer informatie of solliciteren

Laat je gegevens achter via deze pagina. Heb je dit gedaan, super! Sharon of een collega neemt dezelfde week nog contact met je op om meer over de vacature te vertellen. Mocht je enthousiast zijn of langs willen komen dan kun je samen met Sharon een afspraak plannen

2
Kennismaken

Kennismaken bij InteraktContour is een ervaring apart. Als eerste drinken we een kopje koffie of thee. We gaan tijdens het kennismaken ook de functie en jouw wensen bespreken. Wij gaan kijken we of we een goede match voor elkaar zijn. Is dit het geval? Dan kan je bij ons een of twee diensten meedraaien om te kijken of dit echt bij jou past.

3
Tekenen en starten!

Zijn we beiden enthousiast? Dan sturen we je de arbeidsvoorwaarden, die je rustig thuis kunt doornemen. Nu weten we het zeker, jij bent onze nieuwe collega!

Informatie

Sharon Begheyn Recruiter

Heb je nog vragen over de vacature en/of de sollicitatieprocedure? Ik beantwoord ze met alle plezier!

Stuur Sharon een e-mail Bel of WhatsApp?

BEHIND THE SCENES vacaturesong

Een platte vacaturetekst is niet meer van deze tijd. Meer en meer richten we ons bij InteraktContour op videovacatures. Maar ook dit wordt al veel gedaan en vinden we eigenlijk niet onderscheidend genoeg. Wat dan wel?

Hoe kunnen we laten zien dat dat wij een vrolijke, positieve en creatieve organisatie zijn, die er ook zo instaan ten opzichte van onze medewerkers. Daar kwam het idee, ons op dezelfde vrolijke, creatieve en positieve manier laten zien doormiddel van een vacaturesong. Het resultaat mag er zijn: op onze woonlocaties zingt iedereen het lied uit volle borst mee. Dit realiseren was alleen nog niet zo makkelijk. Benieuwd naar het proces? Bekijk het hieronder. 

Het begin

Oefening baart kunst

Het Resultaat