Achieve more by doing

Hier kom jij je bed voor uit:

 • Uitdagende werkzaamheden: je houdt je bezig met werkelijk van alles op het gebied van marketing en recruitment.
 • Ertoe doen: we hebben nog veel werk te verzetten met het uitbouwen van onze merknaam, dus al jouw werkzaamheden hebben hier enorme impact op.
 • Gave campagnes ontwikkelen: je maakt samen met ons de gaafste campagnes voor de leukste opdrachtgevers


Haal meer uit je recruitment

Jouw functie is mega divers. De ene dag ga je mee naar een opdrachtgever om een wervingscampagne te bespreken, de andere dag sta je op de bouwplaats, een verzorgingstehuis of jacht om een toffe vacature video te coördineren. Je begeleidt het volledige proces, voorziet onze marketeers van data, communiceert over de resultaten en to do’s met opdrachtgevers. Ook technisch wordt er het een en ander van je gevraagd, zo maak je vacaturepagina’s en social media content voor onze opdrachtgevers, maar ook voor WeAchieve zelf.

 

Waar jij je onder andere mee bezig houdt:

Je bewaakt het proces, wanneer zijn de video dagen en wanneer moeten de campagnes live? Jij doet de opvolging en bewaakt de planning. Daarnaast communiceer je met klanten en ondersteun je onze opdrachtgevers tijdens het hele traject: dit betekent dat je de onboarding op je neemt, zorg draagt voor customer support en proactief handelt.

Je maakt vacaturepagina’s in ons eigen CMS systeem en ontwikkelt zelf creatieve uitingen.

Je zet campagnes/advertenties klaar in social media, zoals Facebook, Instagram, Linkedin of zelfs Tik-Tok.

Dit ben jij

Wij zoeken een enthousiaste projectmanager die sterk is in het vastleggen van afspraken en het coördineren van processen. Een voorliefde of interesse in marketing zou hier goed op aansluiten.


Dit vul je aan met:

 • Hbo werk- en denkniveau, via een relevante opleiding of ervaring
 • Een dosis enthousiasme, humor en creativiteit
 • De ambitie om mee te bouwen aan een Start-up

Laat je gegevens achter voor meer informatie of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Uren: 32-40
Plaats: 's-Hertogenbosch

Oja, dit krijg je ook nog:

 • €2500 - €3500 per maand
 • Macbook en iPhone
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Veel inbreng kunnen geven in een groeiende organisatie
 • Talloze doorgroeimogelijkheden

 

14.000.000+

Mensen bereikt met campagnes

10.000+

Mensen aan een baan geholpen

57

Bedrijven aan werknemers geholpen

94

Legendarische vrijmibo's

Dit is WeAchieve

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller.

Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken.

We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen.

Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

5 redenen om te kiezen voor WeAchieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

 • Vrijheid, blijheid: we geven je veel verantwoordelijkheid en laten jou zelf bepalen waarin je succesvol wordt.
 • Groei is key: we blijven onszelf voortdurend ontwikkelen en passen daar ook onze dienstverlening op aan. We vinden de ideeën van onze eigen mensen enorm waardevol en betrekken je daarom graag bij alles wat er bij ons gebeurt.
 • Ontwikkeling: binnen WeAchieve zijn er talloze doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf zowel horizontaal als verticaal te ontwikkelen.
 • Kennis en kunde: we weten waar we over praten en beschikken over uitgebreide ervaring in de recruitment marketing, brede marktkennis en verfrissende ideeën die ons verder brengen.
 • Arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een goed salaris tussen de €2000 - €3000 euro per maand

Door jou staan sollicitanten weer in de rij

Wij maken creatieve social media campagnes die de juiste kandidaten bereiken en verleiden. We nemen vacature video’s en podcasts op, schrijven vacatureteksten en maken content waarvan potentiële kandidaten enthousiast worden. Hierna zorgen we dat we deze kandidaten ook nog bereiken door de advertenties op de juiste kanalen in te stellen.

In de video aan de rechterkant hebben wij het verhaal van Lotte vertaald in een vacaturevideo. Aan de hand van deze video en het overige campagnemateriaal hebben wij tientallen geïnteresseerde kandidaten ontvangen.

Blijven innoveren

In dit ander voorbeeld van een vacaturevideo hebben wij niet de nadruk gelegd op ''het verhaal van ...'', maar juist op het bedrijf zelf. Naast het werven van nieuwe werknemers is het vergroten van de employer brand ook meegenomen. We pakken bij WeAchieve dan ook niet elke opdracht hetzelfde aan, juist het tegenovergestelde. Wij kijken per klant naar wat deze nodig heeft en hoe deze zich het beste kan positioneren met behulp onze campagnes.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Onze klanten

Are you ready to achieve? Solliciteren voor Project manager doe je zo:

1
Meer informatie of solliciteren

Upload je gegevens en motivatie via het aanmeldformulier op deze pagina. Een match? Dan nemen wij contact met je op om kennis te maken.

2
Kennismaken

Je komt bij ons langs voor een goed gesprek.

3
Ready to achieve

Perfect fit? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

Informatie

Stefan Niemer Achiever

Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel of mail dan met Stefan.

Stuur Stefan een email Bel Stefan

Contact

Contact

Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch