Simply achieve more

Recruitment marketing is nog relatief nieuw, maar enorm effectief. Wij zijn WeAchieve, een start-up met 6 razend enthousiaste achievers. Samen bereiken we met creatieve social media campagnes en wervende vacaturesites voor klanten de juiste kandidaten. Goede kandidaten zijn namelijk niet per se schaars; ze worden simpelweg niet (juist) bereikt.

We zijn optimistisch in onze ideeën, enthousiast in onze werkwijze en ambitieus in onze oplossingen. Dit uit zich in gave campagnes voor klanten uit de meest bijzondere branches, van de zorg en beveiliging tot accountancy. Daar hebben we jou bij nodig!

Zo ziet jouw stage er bij ons uit

Als creative stagiair werk je dagelijks aan toffe uitdagende producties, van bedrijfsfilms tot vacaturevideo's, socialmedia teasers en we gaan zelf filmen op F1 in Zandvoort. Je assisteert het creatieve team met het bedenken van concepten en de uitwerking daarvan. Na de opnames buig je je samen met onze videograaf over de montages.

We zien graag dat je actief meewerkt in onze start-up, maar uiteraard draait het ook om jouw stage en bijbehorende (afstudeer)opdracht. Heb je al een vraagstuk gereed of wil je hier samen met ons naar op zoek? Alles is mogelijk: samen met jou bepalen we een mooie verhouding tussen werk en je scriptie, indien relevant.

En jij?

We zoeken een stagiair die onze ambities versterkt en frisse ideeën oppert. Iemand die punctueel is, goed het overzicht houdt en makkelijk communiceert met anderen. Je presenteert ons nieuwe inzichten en zet ons écht aan het denken. Tegelijkertijd ontwikkel jij jezelf, leer je ons bedrijf kennen en doe je werkervaring op.

In een notendop?
Afstudeerder of 3e-jaars student met de richting AV, Media of vergelijkbaar

Hierom kies je voor WeAchieve

Een geweldig team, legendarische campagnes, bijzondere klanten én mooie succesmomenten. Bij elk project pakken we door en werken we toe naar deadlines. Dat leidt ook tot ontlading als we live gaan of goede sollicitanten hebben. En dat vieren we zeker! 
 

Verdiep je in alle aspecten van videografie en online marketing

  • Een plek waar jij kunt ontdekken, jezelf ontwikkelt, leert en groeit
  • De kans om de inhoud van jouw stage of afstudeeropdracht mee te bepalen
  • Variatie in klanten, werkzaamheden en (film)locaties
  • Werken in hartje Den Bosch
  • De mogelijkheid om je afstudeerstage om te zetten in een vaste werkplek
  • Een maximale stagevergoeding van €450 per maand

14.000.000+

Mensen bereikt met campagnes

10.000+

Mensen aan een baan geholpen

57

Bedrijven aan werknemers geholpen

94

Legendarische vrijmibo's


Word jij onze nieuwe stagiair?

Of ben je benieuwd of onze stageplek aansluit op jouw opleidingseisen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meet the team

Are you ready to achieve? Solliciteren voor Stagiair Edit doe je zo:

1
Meer informatie of solliciteren

Upload je gegevens via het aanmeldformulier op deze pagina. Een match? Dan nodigen wij je uit om kennis te maken.

2
Kennismaken

Je komt bij ons langs en we kunnen samen kijken naar de opdracht, mogelijkheden en natuurlijk maak je even kennis met het team

3
Ready to achieve

Hebben we onze zinnen op elkaar gezet? Dan ben jij onze nieuwe Edit stagiair!

Informatie

Stefan Niemer Achiever

Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel of mail dan met Stefan.

Stuur Stefan een email Bel Stefan

Contact

Contact

Stationsweg 26
5211 TW 's-Hertogenbosch