Simply achieve more

Recruitment marketing is nog relatief nieuw, maar enorm effectief. Wij zijn WeAchieve, een start-up met 6 razend enthousiaste achievers. Samen bereiken we met creatieve social media campagnes en wervende vacaturesites voor klanten de juiste kandidaten. Goede kandidaten zijn namelijk niet per se schaars; ze worden simpelweg niet (juist) bereikt.

We zijn optimistisch in onze ideeën, enthousiast in onze werkwijze en ambitieus in onze oplossingen. Dit uit zich in gave campagnes voor klanten uit de meest bijzondere branches, van de zorg en beveiliging tot accountancy. Daar hebben we jou bij nodig!

Zo ziet jouw stage er bij ons uit

Een goed begin is het halve werk. Zelfs als je daarvoor nog geen letter op papier hebt gezet. Tijdens jouw stage houd jij je bezig met werkelijk alles op het gebied van marketing en recruitment. Jij zal samen met één van de vaste projectmanagers de regie nemen over een aantal van onze klanten. Van het bedenken, uitwerken en opzetten van campagnes tot het opnemen van podcasts en het helpen schieten van toffe vacaturevideo’s. Ook maak je landingspagina’s op en zit je uiteraard bovenop de planning van de lopende projecten. Deadlines zijn immers key, net zoals het vele contact met onze klanten.

We zien graag dat je actief meewerkt in onze start-up, maar uiteraard draait het ook om jouw stage en bijbehorende (afstudeer)opdracht. Heb je al een vraagstuk gereed of wil je hier samen met ons naar op zoek? Alles is mogelijk: samen met jou bepalen we een mooie verhouding tussen werk en je scriptie, indien relevant.

En jij?

We zoeken een stagiair die onze ambities versterkt en frisse ideeën oppert. Iemand die punctueel is, goed het overzicht houdt en makkelijk communiceert met anderen. Je presenteert ons nieuwe inzichten en zet ons écht aan het denken. Tegelijkertijd ontwikkel jij jezelf, leer je ons bedrijf kennen en doe je werkervaring op.

In een notendop?
Afstudeerder of 3e-jaars hbo-student met de richting marketing, communicatie of andere relevante richting.

Hierom kies je voor WeAchieve

Een geweldig team, legendarische campagnes, bijzondere klanten én mooie succesmomenten. Bij elk project pakken we door en werken we toe naar deadlines. Dat leidt ook tot ontlading als we live gaan of goede sollicitanten hebben. En dat vieren we zeker! 
 

Verdiep je in alle aspecten van online marketing

  • Een plek waar jij kunt ontdekken, jezelf ontwikkelt, leert en groeit
  • Variatie in klanten, werkzaamheden en (film)locaties
  • De kans om de inhoud van jouw stage of afstudeeropdracht mee te bepalen
  • Werken in hartje Den Bosch
  • De mogelijkheid om je afstudeerstage om te zetten in een vaste werkplek
  • Een maximale stagevergoeding van €450 per maand

14.000.000+

Mensen bereikt met campagnes

10.000+

Mensen aan een baan geholpen

57

Bedrijven aan werknemers geholpen

94

Legendarische vrijmibo's


Word jij onze nieuwe stagiair?

Of ben je benieuwd of onze stageplek aansluit op jouw opleidingseisen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meet the team

Are you ready to achieve? Solliciteren voor Online Marketing Stagiair doe je zo:

1
Meer informatie of solliciteren

Upload je gegevens via het aanmeldformulier op deze pagina. Een match? Dan nodigen wij je uit om kennis te maken.

2
Kennismaken

Je komt bij ons langs en we kunnen samen kijken naar de opdracht, mogelijkheden en natuurlijk maak je even kennis met het team

3
Ready to achieve

Hebben we onze zinnen op elkaar gezet? Dan ben jij onze nieuwe Marketing stagiair!

Informatie

Stefan Niemer Achiever

Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel of mail dan met Stefan.

Stuur Stefan een email Bel Stefan

Contact

Contact

Stationsweg 26
5211 TW 's-Hertogenbosch